Tärklised

Markeering

Kasutusala

Omadused / eelised

Olulised näitajad

Kartulitärklis


Pagari-, piima-, ja lihatoodetes ning kulinaarias

Hästi lahustuv külmas vees. Suhteliselt kõrge viskoossus. Moodustab ühtlase läbipaistva geeli. Annab (vorsti) toodetele hea lõigatavuse. Tagab (vorsti)toote hea kuju. Neutraalne maitse.


Maisitärklis Pagari-, piima-, ja lihatoodetes ning kulinaarias. Aga ka jookide ja mooside valmistamisel.
Lühike geeli tekstuur. Läbipaistmatu geel. Suhteliselt kõrge viskoossus. Kerge lahustada vesilahuses.

Mahukaal 670 g/l

Maltodekstriin Pagari-, piima-, ja lihatoodetes ning kulinaarias Mõõdukalt veeslahustuv. Kõrge viskoossus lahuses. Väga madal magusus. Madal hügroskoopsus. Madal mono- ja disahhariidide sisaldus.  Mahukaal 550 g/l
Modifitseeritud tärklised Suppides, kastmetes, pastöriseeritud dessertides, pirukatäidistes, makaronitoodetesVäga kõrge viskoossus Ühtlane kreemjas tekstuur. Väga kõrge veesidumisvõime. Väga hea kliistri selgus. Väga hea stabiilsus juba kuumutamisel. Vastupidav kõrgele temperatuurile happelises ja aluselises keskkonnas.Mahukaal 650 g/ l

AS Veikand
Välja tn. 7 Pärnu
80010

Tel.: 4464930
Fax.: 4464931
E-mail: