Termokahanevad liha- ja juustu- vaakumkotid firmalt Bemis
Markeering |
Kasutusala |
Omadused / eelised |
Olulised näitajad |
CLEAR-TITE® 51/52 |
Värske liha, lihatoodete, linnuliha ja gaasitu juust jahutatud tingimustes hoiustamiseks. | Üleüldise otstarbega vaakumpakend. Suurepärane läbipaistvus, väga hea termokahanevus ja optimaalne mehhaaniline vastupidavus. Võimaldab pikendada toodete säilitusaega. Ideaalne jaemüügi pakend. |
Kile paksus 50 mm TERMOKAHANEVUS (900C/3 s): Pikisihis 48% Laiupidi 51% Materjali koostis sisaldab PVDC´d. |
UUDISTOODE ! ECO-TITE® 61/62 |
Värske liha, lihatoodete, linnuliha ja gaasitu juust jahutatud tingimustes hoiustamiseks. | Üleüldise otstarbega, kloorivaba vaakumpakend. Suurepärane läbipaistvus, väga hea termokahanevus ja optimaalne mehhaaniline vastupidavus. Võimaldab pikendada toodete säilitusaega. Ideaalne jaemüügi pakend. |
Kile paksus 50 mm TERMOKAHANEVUS (900C/3 s): Pikisihis 29% Laiupidi 40% Materjali koostis ei sisalda PVDC´d. (loodust säästev) |
CLEAR-TITE® 51/52 HD |
Värske liha, lihatoodete, linnuliha ja gaasitu juust jahutatud tingimustes hoiustamiseks. | Ekstra paksus vastamaks nõutud kasutusalale. Väga hea mehhaaniline vastupidavus. |
Kile paksus 67 mm TERMOKAHANEVUS (900C/3 s): Pikisihis 45% Laiupidi 49% Materjali koostis sisaldab PVDC´d. |
PERFLEX® 41/42 |
Luuga toodete, sinkide, kõvade juustusortide jahutatud tingimustes hoiustamiseks. | Erakordne torke- ja hõõrde vastupidavus tänu paksuse koefitsiendile. |
Kile paksus 83 mm TERMOKAHANEVUS (900C/3 s): Pikisihis 25% Laiupidi 35% Materjali koostis sisaldab PVDC´d. |
COOK-TITE® 74 ja 82 |
Spetsiaalne kile lihatoodete pastöriseerimiseks ja säilitamiseks | Vastupidav kõrgele temperatuurile ja pastöriseerimisele. 850C kuni 4 tundi 950C kuni 15 minutit |
Kile paksus 56 mm TERMOKAHANEVUS (900C/3 s): Pikisihis 20% Laiupidi 33% |
COOK-TITE® |
Spetsiaalne kile lihatoodete pastöriseerimiseks ja säilitamiseks. | Vastupidav kõrgele temperatuurile ja pastöriseerimisele. 850C kuni 4 tundi 950C kuni 15 minutit |
Kile paksus 56 mm TERMOKAHANEVUS (900C/3 s): Pikisihis 20% Laiupidi 33% |
CB 21/22 | Madala gaasieraldusega või eelkääritatud juustude valmitamiseks ja pakendamiseks. | Takistab hapniku ja niiskuse lendumist, kuid võimaldab süsinikdioksiidi eraldumist juustust. | Kile paksus 53 mm TERMOKAHANEVUS (90 0C/3 s): Pikisihis 37% Laiupidi 45% |
CB 51/52 | Kõrge gaasieraldusega või eelkääritatud juustude valmitamiseks ja pakendamiseks. | Takistab hapniku ja niiskuse lendumist, kuid võimaldab süsinikdioksiidi vaba eraldumist juustust. | Kile paksus 53 mm TERMOKAHANEVUS (90 0C/3 s): Pikisihis 37% Laiupidi 45% |