Termokahanevad liha- ja juustu- vaakumkotid firmalt Bemis

Markeering

Kasutusala

Omadused / eelised

Olulised näitajad

CLEAR-TITE®

51/52

Värske liha, lihatoodete, linnuliha ja gaasitu juust jahutatud tingimustes hoiustamiseks. Üleüldise otstarbega vaakumpakend. Suurepärane läbipaistvus, väga hea termokahanevus ja optimaalne mehhaaniline vastupidavus. Võimaldab pikendada toodete säilitusaega. Ideaalne jaemüügi pakend.

Kile paksus 50 mm TERMOKAHANEVUS (900C/3 s): Pikisihis 48% Laiupidi 51% Materjali koostis sisaldab PVDC´d.

UUDISTOODE !

ECO-TITE®

61/62

Värske liha, lihatoodete, linnuliha ja gaasitu juust jahutatud tingimustes hoiustamiseks. Üleüldise otstarbega, kloorivaba vaakumpakend. Suurepärane läbipaistvus, väga hea termokahanevus ja optimaalne mehhaaniline vastupidavus. Võimaldab pikendada toodete säilitusaega. Ideaalne jaemüügi pakend.

Kile paksus 50 mm TERMOKAHANEVUS (900C/3 s): Pikisihis 29% Laiupidi 40%

Materjali koostis ei sisalda PVDC´d. (loodust säästev)

CLEAR-TITE®

51/52 HD

Värske liha, lihatoodete, linnuliha ja gaasitu juust jahutatud tingimustes hoiustamiseks. Ekstra paksus vastamaks nõutud kasutusalale. Väga hea mehhaaniline vastupidavus.

Kile paksus 67 mm TERMOKAHANEVUS (900C/3 s): Pikisihis 45% Laiupidi 49% Materjali koostis sisaldab PVDC´d.

PERFLEX®

41/42

Luuga toodete, sinkide, kõvade juustusortide jahutatud tingimustes hoiustamiseks. Erakordne torke- ja hõõrde vastupidavus tänu paksuse koefitsiendile.

Kile paksus 83 mm TERMOKAHANEVUS (900C/3 s): Pikisihis 25% Laiupidi 35% Materjali koostis sisaldab PVDC´d.

COOK-TITE®

74 ja 82

 
Spetsiaalne kile lihatoodete pastöriseerimiseks ja säilitamiseks Vastupidav kõrgele temperatuurile ja pastöriseerimisele. 850C kuni 4 tundi 950C kuni 15 minutit

Kile paksus 56 mm TERMOKAHANEVUS (900C/3 s): Pikisihis 20% Laiupidi 33%

COOK-TITE®

74c ja 82c

Spetsiaalne kile lihatoodete pastöriseerimiseks ja säilitamiseks. Vastupidav kõrgele temperatuurile ja pastöriseerimisele. 850C kuni 4 tundi 950C kuni 15 minutit

Kile paksus 56 mm TERMOKAHANEVUS (900C/3 s): Pikisihis 20% Laiupidi 33%

CB 21/22 Madala gaasieraldusega või eelkääritatud juustude valmitamiseks ja pakendamiseks. Takistab hapniku ja niiskuse lendumist, kuid võimaldab süsinikdioksiidi eraldumist juustust. Kile paksus 53 mm TERMOKAHANEVUS (90 0C/3 s): Pikisihis 37% Laiupidi 45%
CB 51/52  Kõrge gaasieraldusega või eelkääritatud juustude valmitamiseks ja pakendamiseks.  Takistab hapniku ja niiskuse lendumist, kuid võimaldab süsinikdioksiidi vaba eraldumist juustust.  Kile paksus 53 mm TERMOKAHANEVUS (90 0C/3 s): Pikisihis 37% Laiupidi 45%